Koffie kopen voor je bedrijf? Alle Koffie online
Jouw beste keuze, zo gevonden

Het grootste aanbod
Koffie en Thee

Ben je nieuw op YourSelector?

Welkom, super leuk dat je een kijkje neemt op YourSelector!

YourSelector is het platform voor de alledaagse koffie en thee liefhebbers! Kopers en verkopers worden hierop samengebracht, het assortiment is alsmaar groeiend, dagelijks komen er nieuwe merken en producten bij. Ook zijn er veelvuldig aanbiedingen, kijk dan ook geregeld op YourSelector om niks te missen

Wat heb ik nodig om YourSelector te gebruiken?

Wil je gebruik maken van YourSelector? Dan kan dat altijd direct en zoek lekker naar nieuwe producten. Zie je een product dat je graag wilt bestellen, maak dan een account aan en je kunt direct bestellen en afrekenen. Account aanmaken is heel eenvoudig, we hebben alleen je e-mailadres en een paar minuten van je tijd nodig. Met een account heb je toegang tot Mijn YourSelector, hierin staan al jouw gegevens en de bestellingen welke je daar hebt. Mochten er vragen zijn dan is support@yourselector.nl hier altijd bereikbaar voor.

Hoe kan ik zoeken op YourSelector?

Je kunt op YourSelector op verschillende manieren zoeken. Gebruik bijvoorbeeld de zoekbalk die je bovenin ziet staan en vul je zoekterm in. Klik vervolgens op Zoek en je ziet alle advertenties waar jouw zoekterm in naar voren komt.

Wil je kijken wat er allemaal binnen een bepaalde categorie wordt aangeboden? Ook dat kan! Gebruik dan de Groepen die je links op onze homepagina ziet staan. Je kunt je keuze steeds verder verfijnen. Zo zie je alleen de advertenties die voor jou interessant zijn.

Je zoekt ook eenvoudig naar advertenties bij jou in de buurt.

Zie je een product of dienst wat je wilt hebben, wat kan je dan doen?

Zie je een product waar je interesse in hebt? Druk dan op bestellen bij de advertentie. Zodra je dat gedaan hebt en je hebt al een account, dan kan je direct de bestelling plaatsen. Ben je nog niet aangemeld dan kan je dat makkelijk en snel doen, zie hierboven, zodat de bestelling geplaatst kan worden.

Hoe kan ik op YourSelector betalen?

YourSelector is een platform waarop de transactie op het platform wordt verzorgd. De betaling wordt beveiligd verzorgd door Mollie. De bestelling wordt vervolgens door gegeven aan de desbetreffende aanbieder zodat deze het product kan gaan uitleveren. De verzending wordt verzorgd door de aanbieder.

Copyright © 2024 YourSelector.nl. Alle rechten voorbehouden.