Koffie kopen voor je bedrijf? Alle Koffie online
Jouw beste keuze, zo gevonden
Inloggen
?

Ben je nieuw op YourSelector?

Welkom! Leuk dat je een kijkje neemt op YourSelector. YourSelector is een advertentiesite waar we kopers en verkopers samen brengen. Iedereen kan gebruik maken van onze website. We vinden het belangrijk om jou te laten weten hoe je veilig en prettig kunt handelen.

Wat heb ik nodig om YourSelector te gebruiken?

Wil je gebruik maken van YourSelector? Maak dan eerst een account aan. Dit is heel eenvoudig, we hebben alleen je e-mailadres en een paar minuten van je tijd nodig. Met een account heb je toegang tot Mijn YourSelector, waarmee je eenvoudig naar advertenties zoekt. Ook kun je deze eenvoudig plaatsen en beheren. 

Hoe kan ik zoeken op YourSelector?

Je kunt op YourSelector op verschillende manieren zoeken. Gebruik bijvoorbeeld de zoekbalk die je bovenin ziet staan en vul je zoekterm in. Klik vervolgens op Zoek en je ziet alle advertenties waar jouw zoekterm in naar voren komt.

Wil je kijken wat er allemaal binnen een bepaalde categorie wordt aangeboden? Ook dat kan! Gebruik dan de Groepen die je links op onze homepagina ziet staan. Je kunt je keuze steeds verder verfijnen. Zo zie je alleen de advertenties die voor jou interessant zijn.

Je zoekt ook eenvoudig naar advertenties bij jou in de buurt.

Zie je een product of dienst wat je wilt hebben, wat kan je dan doen?

Zie je een product waar je interesse in hebt? Druk dan op bestellen bij de advertentie. Zodra je dat gedaan hebt wordt je doorverwezen naar de website van de betreffende aanbieder. Hier kan je vervolgens het product of dienst bestellen.

Staat er een knop “aanvragen”bij, dan heb je de mogelijkheid om een aanvraag te doen bij de betreffende aanbieder. Dit is voornamelijk voor diensten en/of voor de zakelijke markt.

Tweedehands

Staat er de mogelijkheid voor bieden bij; vult het bedrag in dat je wilt bieden en plaatst je bod. De verkoper ontvangt nu een bericht met jouw bod. Hij/zij kan het bod accepteren of weigeren.

Heb je aanvullende vragen?

Neem dan direct contact op met de verkoper via het contactformulier bij het producten/dienst/

Hoe bied ik zelf een product of dienst aan op YourSelector?

Wil je zelf een product  of dienst aanbieden op YourSelector? Dat kan! Je plaatst eenvoudig een advertentie via onze website. Een duidelijke advertentie heeft in ieder geval:

    Een pakkende titel.

    Een duidelijke omschrijving van je product.

    Duidelijke foto’s.

Voor particulieren is het adverteren altijd gratis mogelijk.

Voor zakelijke aanbieders zijn er verschillende mogelijkheden, van gratis adverteren, tot een affiliate programma, betalen per lead en het kiezen van een maandelijks abonnement met een vast bedrag.

Na zakelijk te zijn aangemeld zal er door YourSelector contact worden opgenomen om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Additionele promoties: dit zijn altijd betaald.

Hoe kan ik op YourSelector betalen?

YourSelector is een marketplace platform dat doorverwijst naar de webwinkel omgeving van de aanbieder. In de omgeving van de aanbieder is het mogelijk om via de daar aangeboden betaald methode te kiezen. YourSelector is geen partij in het orderbestelproces en ook niet in het verzendproces.

Bij Tweedehands artikelen ;

We raden je aan persoonlijk met de verkoper af te spreken, zodat je contant kunt betalen.

Hoe handel ik veilig op YourSelector?

We bezitten de aangeboden producten op YourSelector niet zelf. Ook zijn wij niet betrokken bij de verkoop. Daarom vinden we het belangrijk dat je weet met wie je handelt. Met onze tips om veilig te kopen en veilig te verkopen laten we jou graag weten waar je op moet letten. Zo maak je van elke deal een succes!

Heb je aanvullende vragen over het vinden, kopen of verkopen van producten? Via Neem dan contact met ons op via infor@yourselector.nl

Copyright © 2023 YourSelector.nl. Alle rechten voorbehouden.