Koffie kopen voor je bedrijf? Alle Koffie online
Jouw beste keuze, zo gevonden

Waarom we dit doen?


Missie

Verbinding maken vanuit koffie en thee.
Zodat iedereen zijn beste keuze kan maken.

één voor verbinding

Visie

Elk kopje koffie of thee dat gedronken wordt
direct bijdraag tegen eenzaamheidWe drinken bijna allemaal dagelijks wel koffie of thee. Er wordt dan ook wel gezegd; koffie en thee verbindt. Maar ondanks die verbindende factor van iets wat we allemaal dagelijks dus doen, is er onder alle leeftijdsgroepen een groeiende eenzaamheid.

Ook onder de toekomst van ons allemaal, de jongeren, is dit een groeiend probleem

Maar liefst 333.000 jogneren in Nederland voelen zich eenzaam. Zij missen vrieden en voelen zich alleen en ongelukkig. Om te voorkomen dat zij in een depressie belanden, of nog erger, niet meer willen leven, is hulp nodig!YourSelector is tegen eenzaamheid en streeft naar een collectief, één voor verbinding.
Als we vanuit iets dat we toch al dagelijks doen, de krachten bundelen,
dan maak je echt impact.

Join Us is een innovatieve stichting die de mentale gezondheid van jongeren met eenzaamheidsgevoelens versterkt. Ze kaarten en pakken eenzaamheid effectief aan! Dit doen ze door de persoonlijke en sociale gezondheid van jongeren te versterken. De preventieve hulp van Join Us is erkend en wordt in 77 gemeenten ingezet. Ook is er een online programma en Join Us heeft een actieve community. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de Vereniging Nederlandse Gemeenten dragen Join Us uit als best-practice. Over Join Us wordt gezegd: ”Dit is het nieuwe sociaal werk, zo hoort preventie er uit te zien.”1% van onze omzet wordt gedoneerdMet jouw hulp kan Join Us nog meer jongeren helpen er ernsitge gevolgen voorkomen.

En wat moet jij daarvoor doen?
Gewoon jouw favoriete koffie of thee bestellen via YourSelector. Bestel tegen de beste prijs en maak direct verschil in de toekomst van jongeren.Jouw kopje koffie of thee maakt het verschil.

Copyright © 2023 YourSelector.nl. Alle rechten voorbehouden.